Arbetsuppgifter

Vår målsättning inom VA är att producera ett gott dricksvatten av hög kvalitet, distribuera det på ett kvalitetssäkert sätt samt att rena avloppsvattnet för återförande till naturens kretslopp. Inom fjärrvärmeverksamheten är målsättningen att leverera miljöriktigt producerad värme till våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att sköta driften samt genomföra driftunderhåll för vattenverk, avloppsverk, pumpstationer samt fjärrvärmeverket. Även reparations-, underhålls- och förnyelsearbeten kan förekomma. Beredskap är en del av arbetet.

 

Kvalifikationer

Vi vill att Du är noggrann, flexibel och van vid självständigt arbete under eget ansvar. Du har erfarenhet av arbete med drift och underhåll av VA-verk. Driftteknikerutbildning, Svenskt Vattens diplomutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig är meriterande. Viss datorvana och lätt för att skapa goda relationer med dina arbetskamrater är önskvärt. Om du har elbehörighet ser vi det som ett stort plus. Även erfarenhet av ledningsarbete och arbete med fjärrvärmeverk ses som positivt. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi tillämpar löpande urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, tveka därför inte med din ansökan till oss.

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

 

Vill du veta mera?

Upplysningar om tjänsten lämnas av VD, Björn Stendal tfn 0380-46371, bjorn.stendal@aneby.se

VA-chef, Jari Carlsson tfn 0380-46384, jari.carlsson@aneby.se

 

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via växeln tfn 0380-46100.

 

Ansökan

Du ansöker via följande länk: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6e84cba0-961b-40ea-99d3-0bb2f1b50971.

Sista ansökningsdag är 2022-03-27

 

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

Välkommen med din ansökan!