Om oss

Välkommen till Amaq, Aneby Miljö & Vatten AB. Vi är ett kommunalt bolag som ansvarar för verksamheterna avfall, vatten och avlopp samt fjärrvärme. Varje dag, dygnet runt, förser vi kommuninvånarna i Aneby med rent dricksvatten i kranen, renar avloppsvatten, levererar fjärrvärme och ser till att avfall tas om hand.

Idag är vi totalt 22 medarbetare. Att vara en del av vårt mindre bolag innebär att beslutsvägarna är korta och som anställd har du möjlighet vara med och forma bolagets framtid. Hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation som tillsammans arbetar för att få kommuninvånarnas vardag att fungera.

 

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en drifttekniker till verksamheterna vatten, avlopp och fjärrvärme.

Driftavdelningens uppdrag är att säkerställa tillgången av dricksvatten, på ett hållbart sätt rena avloppsvatten och leverera hållbar fjärrvärme till våra kunder. På avdelningen arbetar idag sju medarbetare.

Som drifttekniker kommer du att spela en nyckelroll med möjlighet att ta dig an tekniska utmaningar, både självständigt och i samarbete med kollegor. Din arbetsplats kommer att vara våra anläggningar runt om i kommunen, med utgångspunkt från vår personalbyggnad på Jularp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att sköta drift och underhåll för vattenverk, avloppsverk, pumpstationer samt fjärrvärmeverket. Reparations-, underhålls- och förnyelsearbeten kan förekomma. Beredskap är en del av arbetet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av drift och underhåll, gärna av, vatten- och avloppsreningsverk, B-körkort och grundläggande datorvana. Meriterande är om du har driftteknikerutbildning, Svenskt Vattens diplomutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Om du dessutom har elbehörighet, erfarenhet av vattenanalyser eller arbete med fjärrvärmeverk ser vi det som ett stort plus.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde: Enligt ö.k.

 

Ansökan

Ansök senast:   2024-01-15

Välkommen att söka:

 

Lön

Löneform:   Månadslön

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

 

Kontakt

Kontaktperson
Jari Carlsson
VA-chef
0380-46384
jari.carlsson@aneby.se

 

Övrigt

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.