Mina sidor avfall

På Mina sidor kan du se din aktuella sophämtningsdag och planerad period för slamtömning. Du kan även registrera ditt telefonnummer för att få SMS-avisering inför sophämtning och slamtömning.

Du som står skriven på abonnemanget kan logga in med BankID. Om din mejladress finns registrerad i vårt system kan du även logga in med den. Kontakta kundservice om du varken kan logga in med BankID eller mejl.

Observera att veckor med röda dagar kan din sophämtningsdag ändras. Detta syns inte i kalendern för sophämtning, men om du registrerar ditt telefonnummer kommer du att få SMS med information om din nya hämtningsdag. Information om ändrade hämtningsdagar finns också på respektive bolags hemsida.

Guide: Registrera ditt telefonnummer för att få SMS-aviseringar inför sophämtning och slamtömning

Så här gör du för att registrera ditt telefonnummer och välja vilka SMS som du vill ha:

  1. Tryck på fliken Profil i menyn högst upp.
  2. Om du har flera fastigheter: tryck på rullmenyn och välj fastigheten som du vill ha aviseringar för.
  3. Tryck på fliken Platser.
  4. Fyll i ditt mobilnummer, tryck på Spara.
  5. Tryck på fliken Abonnemang i menyn högst upp.
  6. Om du har flera fastigheter: tryck på rullmenyn och välj fastigheten som du vill ha aviseringar för.
  7. Tryck på fliken aviseringar. Fyll i bocken under Avisering för det abonnemang som du vill ha aviseringar för. Tryck på spara. Klart!

Om du har flera fastigheter, följ stegen ovan för varje fastighet du vill ha aviseringar för.

Nu ska du få SMS till telefonnumret som du valt inför den planerade sophämtningen eller slamtömningen. Har du en slambrunn får du även ett SMS när vi har tömt brunnen.

Guide: Skapa inlogg med mejladress

När du är inloggad på Mina sidor kan du registrera en mejladress som kan användas som inloggning. Detta kan vara användbart till exempel om en annan person i hushållet vill kunna logga in, eller om du bara hellre vill använd mejlen som inlogg i stället för BankID. Mejladressen kan användas för att kontakta dig angående abonnemanget. Registrera därför helst bara din egen mejladress eller en mejladress till någon annan i hushållet eller en anhörig.

Så här gör du för att skapa inloggning med en mejladress:

  1. Tryck på fliken Profil i menyn högst upp.
  2. Lägg in en e-postadress. Tryck på Spara.
  3. Logga ut. Tryck på Klicka här för att skapa en inloggning. Fyll i och tryck på Skapa inlogg. Följ instruktionerna i mejlet som skickas till dig.