Vad innebär detta?

Du som är ansluten till Kivra och brukar få dina fakturor från oss med papperspost eller e-post kommer i stället att få dina fakturor till Kivra.

Du som är ansluten till Kivra och har autogiro kommer att få fakturor till Kivra, men betalningen sker automatiskt med autogiro även i fortsättningen.

Du som betalar via e-faktura påverkas inte av detta utan kommer att få dina fakturor till internetbanken precis som tidigare.

Vi kommer även att göra övriga informationsutskick via Kivra. Utskicken kommer då att gå till Kivra för de som är anslutna dit och som papperspost till övriga.

Om du vill fortsätta få pappersfaktura

Om du är ansluten till Kivra men hellre vill få pappersfaktura från oss så måste du själv logga in på ditt Kivrakonto och välja bort digital post från Aneby Miljö & Vatten.

Detta gör du genom att logga in på ditt Kivrakonto, välj Mer, Inställningar, Avsändare, Brev, sök sedan fram Aneby Miljö & Vatten och bocka ur Digital post från avsändaren.

Om du inte anslutit dig till Kivra men vill ha dina fakturor digitalt

Om du vill ha dina fakturor digitalt så kan du ansluta dig till Kivra genom att gå in på www.kivra.se och följa instruktionerna. Nästa faktura kommer då automatiskt till Kivra.

Du kan också få dina fakturor digitalt genom att anmäla e-faktura. Det gör du genom att logga in på din bank och söka upp Aneby Miljö & Vatten AB i listan över bolag som tar emot e-faktura.

Därför ansluter vi oss till Kivra

Genom att skicka e-faktura och Kivra sparar vi både porto och papper. Vi tror dessutom att många uppskattar att få sin post digitalt, samlat på ett och samma ställe.