Om arbetsplatsen

Aneby Miljö & Vatten AB, Amaq, är ett helägt kommunalt bolag som bildades 2002 av Aneby kommun. Vårt uppdrag är att se till att de som har kommunalt vatten får det levererat hem till sig och att avloppsvattnet renas på ett miljöriktigt sätt. Våra drifttekniker ser till att kommunens avloppsreningsverk fungerar som de ska och att vattnet som går ut i ledningarna har en bra kvalité. Vi erbjuder även ett miljövänligt alternativ för att värma upp villor, flerfamiljshus och företagslokaler. I dagsläget förser vår egen fjärrvärmeanläggning ungefär 250 fastigheter med värme. Ett bekvämt och miljövänligt alternativ för uppvärmning. Vi tar också hand om kommuninvånarnas avfall, både hushållssopor och slam. På återvinningscentralen möts våra kunder av personal som hjälper dem att sortera sitt grovavfall på rätt sätt. Aneby är i nuläget den åttonde bästa avfallskommunen i Sverige, tack vare en hög kundnöjdhet och bra utsortering.

 

Arbetsuppgifter

Som anställd på återvinningscentralen Kretsloppsgården ser du till att avfallet sorteras rätt och att det är ordning och reda inne på anläggningen. Du möter våra kunder, svarar på deras frågor och hjälper dem att sortera sitt avfall rätt. I arbetet ingår också att bevaka behov av borttransport av avfall och beställa/rapportera detta. Är du 18 år eller äldre tömmer du även avfallscontainrar med hjullastare och sorterar farligt avfall.

Genom en korrekt avfallshantering bidrar vi till ett mer hållbart samhälle där jordens resurser återanvänds och återvinns i så hög grad som möjligt. Vi förhindrar även att farliga ämnen sprids i miljön och förgiftar vår natur. En korrekt avfallssortering är dessutom nödvändig för att bromsa klimatförändringarna. Var med och bidra du också!

Tjänsten innefattar 1 pass fredag eller lördag cirka varannan vecka enligt schema med möjlighet till fler pass under sommarsemester och jul. Utöver de schemalagda passen tillkommer arbetsplatsträffar och utbildningar.

 

Kvalifikationer

Du kommer att vara Amaqs ansikte utåt. För att kunna vägleda kunderna rätt är det viktigt att du ser miljönyttan med att avfallet tas omhand på ett korrekt sätt. Som person är du ansvarstagande och bidrar genom din känsla för service till en fortsatt hög kundnöjdhet och återvinningsgrad. Du är också driven och kommer därför gärna med idéer om hur arbetet på återvinningscentralen kan förbättras för att få bättre utsortering och nöjdare kunder. Du har en positiv inställning och kan tala och förstå svenska.

Tidigare erfarenhet av arbete på återvinningscentral är meriterande. Även utbildningar såsom hjullastare (C2 eller C7), farligt avfall och explosionsfarlig miljö är meriterande.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid

 

Ansökan

Ansök senast: 2020-11-26
Referensnummer: A985756

Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

 

Lön

Löneform: Timlön

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

 

Kontakt

Kontaktperson
Björn Stendal
VD
0380-46 371
bjorn.stendal@aneby.se

 

Övrigt

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.