Välj en sida
Om arbetsplatsen

Aneby Miljö & Vatten AB, Amaq, är ett helägt kommunalt bolag som bildades 2002 av Aneby kommun. Vårt uppdrag är att se till att de som har kommunalt vatten får det levererat hem till sig och att avloppsvattnet renas på ett miljöriktigt sätt. Våra drifttekniker ser till att kommunens avloppsreningsverk fungerar som det ska och att dricksvattnet som går ut i ledningarna från vattenverken har en bra kvalité. Vi erbjuder även ett miljövänligt alternativ för att värma upp villor, flerfamiljshus och företagslokaler. I dagsläget förser vår egen fjärrvärmeanläggning ungefär 250 fastigheter med värme. Ett bekvämt och miljövänligt alternativ för uppvärmning. Vi tar också hand om kommuninvånarnas avfall, både hushållssopor och slam. På återvinningscentralen möts våra kunder av personal som hjälper dem att sortera sitt grovavfall på rätt sätt.

 

Arbetsuppgifter

Som anställd på återvinningscentralen Kretsloppsgården ser du till att avfallet sorteras rätt och att det är ordning och reda inne på anläggningen. Du möter våra kunder, svarar på deras frågor och hjälper dem att sortera sitt avfall rätt. I arbetet ingår också att bevaka behov av borttransport av avfall och beställa/rapportera detta.

Genom en korrekt avfallshantering bidrar vi till ett mer hållbart samhälle där jordens resurser återanvänds och återvinns i så hög grad som möjligt. Vi förhindrar även att farliga ämnen sprids i miljön och förgiftar vår natur. En korrekt avfallssortering är dessutom nödvändig för att bromsa klimatförändringarna. Var med och bidra du också!

Tjänsten innefattar ca 24 timmar under en 4 veckorsperiod fredag och lördag enligt schema, med möjlighet till fler pass under sommarsemester och jul. Det förekommer även att du blir erbjuden arbete med kort varsel, till och med samma dag, utöver schema vid ordinarie personals frånvaro. Utöver de schemalagda passen tillkommer arbetsplatsträffar och utbildningar.

 

Kvalifikationer

Du kommer att vara Amaqs ansikte utåt. För att kunna vägleda kunderna rätt är det viktigt att du ser miljönyttan med att avfallet tas omhand på ett korrekt sätt. Som person är du ansvarstagande och bidrar genom din känsla för service till en fortsatt hög kundnöjdhet och återvinningsgrad. Du är också driven och kommer därför gärna med idéer om hur arbetet på återvinningscentralen kan förbättras för att få bättre utsortering och nöjdare kunder. Du har en positiv inställning och kan tala och förstå svenska.

Tidigare erfarenhet av arbete på återvinningscentral är meriterande. Även utbildningar såsom hjullastare (C2 eller C7), farligt avfall och explosionsfarlig miljö är meriterande.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Tillträde: Omgående

 

Ansökan

Ansök senast: 2022-12-18
Referensnummer: A1180475

Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

 

Lön

Löneform: Timlön

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Kontakt

Kontaktperson
Henrik Larsson
Avfallschef
0380-46 382
henrik.larsson@aneby.se

 

Övrigt

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.